Med přirozeně krystalizuje. Při ztekuťování medu byste ho neměli zahřát víc než na 40-50 stupňů. Když se tohoto pravidla budete držet, můžete med ohřívat opakovaně, nic se mu...
MED KVĚTOVÝ 400 g
Původ: ČR, oblast podhůří Hrubého Jeseníku
Snůškové zdroje: med z květů (třešeň ptačí, pampeliška, javor, hloh, kaštan)
Země původu: ČR - Jeseníky
Co je pastovaný med?
Pastovaný med je včelí květový med, převážně řepkový. Je bohatý na látky bílkovinné povahy a řadu vitamínů, např. B1, B2, B6, B12, C, E. Obvyklou...
Med lesní - květový Jedná se o náš vlastní med ze sklizně z květů lučních rostlin, lesní maliny, a dalších volně rostoucích květin a stromů, např. lípy, javoru. Při prodeji...
Med lesní - květový Jedná se o náš vlastní med ze sklizně z květů lučních rostlin, lesní maliny, a dalších volně rostoucích květin a stromů, např. lípy, javoru. Při prodeji...
Med květový se vyznačuje vyšším obsahem jednoduchých cukrů a nižším obsahem minerálních látek v porovnání s medovicovým medem. Obsahuje pylová zrna, rostlinné hormony,...
Co je pastovaný med?
Pastovaný med je včelí květový med, převážně řepkový. Je bohatý na látky bílkovinné povahy a řadu vitamínů, např. B1, B2, B6, B12, C, E. Obvyklou...