Nejnovější recenze ze sekce Medy
Chutná, zdravá pochoutka v pěkném provedení. Doručení bylo do tří dnů
bohuzel prislo znicene kvuli dopravci, ale reklamace byla vyrizena v poradku
- vynikající,
- Je to medík plný zdraví. Kupovala jsem ho na přání obdarovaných, sama nemám žádnou zkušenost
Bezva dárek pro malé mlsaly. Ale i já mám medvídka v práci a sladím bylinkový čaj. Chuť a vůně květového medu oslovila i mé kolegyně. Je to takový návrat do dětství…Snadné použití, není opatlaná sklenice. Doporučuji
Beru tento med už po několikáté. Je lahodný. Doporučuji na mlsání i k léčení rýmyček a kašlíků.
Každý máme jiné chutě, na to že jsem kafař tak mě neokouzlil, má nahořklou chuť , sice obsahuje mletou kávu ale mě spíše příjde jak dochucen mletou kávou. Na oslazení kávy je dobrý. a dceři chutná i na lžičce.
Včelařství Domovina nás odnaučila mlsat Nutellu :)
Tento stejně jako brusinka je mým oblíbencem, kyselost rakytníků se sladkostí medu = dokonalá kombinace
Dračí ovoce budu spíše hodnotit za dceru, které chutná, jelikož já (kuřák) ovoce žádné necítím
Brusinky jsou zatím v topu, krásně nakyslá chuť brusinek, kterou doplněje sladký medík. Ten nám chutná zatím nejvíc, také jako první sněden
Pro mě je v tomto méně cítit chuť meruněk, ale každý máme jinou chuť. Nic nemění na tom, že je také dobrý
Anans je moc dobrý, má hezky výraznou chuť ovoce
Velmi lahodný. Po otevření skleničky nás překvapily/zarazly zrníčka bobů, mylně jsem se domnívala, že budou tvrdé. Opak je pravdou :)
Medík s touto příchutí má čistě medovou chuť což se dalo očekávat když je jen z produktů včelek. Objednala jsem hlavně kvůli benefitům propolisu. tento nám již doma chybět nebude.
Mám právě zánět průdušek a už po jednom šálku čaje se zázvorovým medem se mi výrazně ulevilo. Na tuto kombinaci nedám dopustit.
Med s propolisem chutná výtečně,nemá to nejmenší chybičku.
Výborný med naprostá spokojenost to se nedá napsat to chce ochutnat
Výborný med naprostá spokojenost to se nedá napsat to chce ochutnat
Vánoce
- Medy jsou kvalitní
- Krásná barva medů
- Moc hezky baleno v krabičce
Určitě medíky potěší pod stromečkem.
Medíky vypadají fakt krásně a hned bych je všechny 3 ochutnala, kdybych mohla. Mají moc krásnou barvu a kvalita tam jde hodně vidět.